2103216185 6944863377
Μην χάσετε τις μεγάλες προσφορές μας!

Menu

Mini Cart

Γούρι αυτοκινήτου με ματάκι

19,00

Βrand: KETSETZOGLOU

Γούρι αυτοκινήτου με ματάκι

Κωδικός προϊόντος: 45369 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Γούρι αυτοκινήτου με ματάκι
«Στην αρχή κοίταξα γύρω μου να βρω το αυτοκίνητο που μου αρέσει. Δεν το βρήκα και αποφάσισα να το φτιάξω μόνος μου». Enzo Ferrari, ιδρυτής της Ferrari

Καλώς ήρθατε στο kosmima-rologia.gr, όπου διαθέτουμε μερικά από τα υψηλότερης ποιότητας ασημένια κοσμήματα προς πώληση σε φανταστικές τιμές. Αν σκέφτεστε τι δώρο να κάνετε στον φίλο σας, στον κολλητό σας, στον πατέρα σας ή ακόμα και στον γιο σας τότε είστε στο σωστό μέρος, μια κατηγορία σχεδιασμένη για αυτοκίνητο στην οποία είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το καλύτερο δώρο για οποιαδήποτε περίσταση. Μην αφήσετε τους αγαπημένους σας να ξεχάσουν ότι τους χρειάζεστε εδώ και ότι πρέπει να οδηγούνται με ασφάλεια όπου κι αν πάνε.Αυτό το μπρελόκ θα τους κάνει να θυμούνται την αγάπη σας για αυτά και θα φέρουν ένα ασυναγώνιστο χαμόγελο στα χείλη τους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Γούρι αυτοκινήτου με ματάκι
Χειροποίητο γούρι για τον καθρέπτη του αυτοκινήτου με ατσάλινη αλυσίδα.
Το υπέροχο κρεμαστό είναι διπλής όψεως, στην μια όψη Παναγία ή Χριστός και στην άλλη ο Άγιος Χριστόφορος προστάτης των οδηγών διακοσμημένο με ματάκι μουράνο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Όλα τα φυλαχτά αυτοκινήτου κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας και έχετε την δυνατότητα κατόπιν παραγγελίας να το παραγγείλετε σε χρυσή, ασημί ή  ροζ απόχρωση.

Εμείς στο  θεωρούμε ότι το να εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Επίσης αν το συνδυάσεις με το να στείλεις ένα δώρο γίνεται εξαιρετικό!
Σκεφτήκαμε λοιπόν πως θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε να εκφράζεις τα συναισθήματά σου στέλνοντας το δώρο απ’ ευθείας στον παραλήπτη!
Εσύ το επιλέγεις και εμείς το στέλνουμε για σένα σε συσκευασία δώρου! Έχεις επίσης την επιλογή να διαλέξεις μια κάρτα με μια δική σου αφιέρωση/ευχές που εμείς θα αποτυπώσουμε χειρόγραφα!
Οι παραγγελίες αυτές προπληρώνονται ΚΑΡΤΑ/ΚΑΤΑΘΕΣΗ (δεν ισχύει η αντικαταβολή).

Αποστέλλουμε στο εξωτερικό  με Courier όπως η FedEx και η UPS.
 Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram ή στο Facebook

Επίλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει & αγόρασε με ασφάλεια
Online Agora www.kosmima-rologia.gr

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με οποιοδήποτε από τα σχέδια ή τις υπηρεσίες κοσμημάτων μας που προσφέρουμε, μπορείτε να επικοινωνήσετε
Στο 210 3216185
μέσω e-mail :
info@kosmima-rologia.gr
Κατάστημα :
Βαλαωρίτου 4Α (εντός στοάς)
Άνω Ηλιούπολη, 163 42

Επιλέξτε on-line μοναδικά ασημένια κολιέ εδώ…
Αποστέλλουμε στο εξωτερικό  με Courier όπως η FedEx και η UPS.

 

 

Συσκευασία

Ketsetzoglou Exclusive Jewelry
Ketsetzoglou Exclusive Jewelry

Brand

Ketsetzoglou Exclusive Jewelry
Ketsetzoglou Exclusive Jewelry

Youtube