ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΡΥΣΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ, ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΡΥΣΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Κάτι παλιό…..μπορεί να γίνει και καινούργιο!
Νέα ζωή για τα παλιά σας κοσμήματα με την ανακύκλωση κοσμημάτων !

Έχετε χρυσά & ασημένια κοσμήματα που δεν φοράτε; Πριν τα απορρίψετε σε ένα συρτάρι ή σε μια θυρίδα, μπορείτε να τα ανακυκλώσετε σε νέα κοσμήματα ή ακόμα και με χρήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αν είστε από τους ανθρώπους που πιθανόν διαθέτουν κοσμήματα όπως παλιές κομμένες αλυσίδες, μονά σκουλαρίκια, παιδικά δωράκια, μονόπετρα, σταυρούς, βραχιόλια, βέρες ακόμα δόντια χρυσά, χρυσά ρολόγια, πέτρες διαμάντια, μπριγιάν ρουμπίνια, (Παναγίες, ματάκια, ταυτότητες κ.τ.λ.) και γενικά, αγορά κοσμήματα και ασημικά σκεύη ,ασημένια μπολ  και κηροπήγια, σπασμένα κοσμήματα ,που δεν φοράτε και ξέρετε ότι υπάρχουν σε ένα κουτί ή απλά γεμίζουν μια θυρίδα απλά επισκεφτείτε μας και ανταλλάξτε ή ανακυκλώστε τα με ολοκαίνουργια μοντέρνα χρυσά κοσμήματα ή ασημένια κοσμήματα της επιλογής σας!

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε να ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ότι κοσμήματα ή ασημικά και  χρυσά ρολόγια πού δεν φοράτε εύκολα και γρήγορα !


Επίσης αν δεν είστε και εσείς λάτρεις των κοσμημάτων μπορείτε να πάρετε την αντίστοιχη αξία του χρυσού και σε χρήματα! Στο εργαστήριο KETSETZOGLOU μπορούμε να αγοράσουμε ή επανατοποθετήσουμε τους πολύτιμους λίθους, των κοσμημάτων σας σε μοντέρνα και κομψά σχέδια της αρέσκειας σας !

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το εργαστήριο μας!
Πριν απο την επίσκεψη σας στο κατάστημα :

  • θα πρέπει να προηγηθεί ραντεβού
  • Δεν υπάρχει δυνατότητα εκτίμησης από φωτογραφίες.
  • Δεν κάνουμε εκτιμήσεις σε ατσάλινα ρολόγια.
  • Η κατάσταση του κοσμήματος διαμορφώνει την τελική αξία του.
    Τα ραντεβού πραγματοποιούνται:
    Καθημερινές: 12:00 – 20:00

Τηλ 2103216185  – Κινητό 6944863377

Εργαστήριο Κωνσταντινουπόλεως 33 – Άνω Ηλιούπολη – ΤΚ 163 42

Κατάστημα Βουκουρεστίου 35 Κολωνάκι – ΤΚ 10673 – Σύνταγμα Αθήνα