ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ

Χειροποίητα Κοσμήματα ! Οι ρίζες της οικογένειας Ketsetzoglou είναι από την Κωνσταντινούπολη αλλά έχουν ζήσει και στην Αθήνα από το 1930.  Είναι εκπαιδευμένοι παραδοσιακοί τεχνίτες στην κατασκευή πολύτιμων χειροποίητων κοσμημάτων, με έδρα την Κωνσταντινούπολη πριν 100 χρόνια από πάππου σε πατέρα και από πατέρα σε παιδιά !

Η δημιουργία του κοσμήματος μας μάγεψε ώστε το 1980 δημιουργήσαμε το δικό μας εργαστήριο κοσμημάτων στην Αθήνα.  Το 1998 εγκαινιάζουμε το πρώτο μας κατάστημα στο Σύνταγμα στην Καρδιά της Αθήνας !

Πρόθεση μας τότε όπως παραμένει και σήμερα είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και κατασκευής σε πολύτιμα κοσμήματα χρυσά χειροποίητα !

Στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε χειροποίητα κομψά κοσμήματα, κοσμήματα με πολύτιμους λίθους, κοσμήματα με διαμάντια, από τις πιο απλές καθημερινές σας εμφανίσεις έως και τις πιο βραδινές !

Στα τέλη του 2009 δημιουργήσαμε το δεύτερο κατάστημα κοσμημάτων στο Κολωνάκι, στο όποιο και σας προσκαλούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και συμβουλές μας στο κόσμημα !

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!        ΤΗΛ 2103216185